OVER ONS

VANAF 1975 NISSAN DEALER

Al jaren behoort Autobedrijf Roothans tot de meest vooraanstaande Nissan-dealers in Nederland. Tien keer werd het bedrijf al bekroond met Het Gouden Wiel en negen keer werd de Golden King Award in de wacht gesleept. Nissan Motor Nederland kende deze jaarlijkse onderscheidingen toe aan dealers die uitmunten door een goede bedrijfsvoering en omdat ze waardering kregen in het tevredenheids-onderzoek, dat continue onder de klanten wordt gehouden.

ROOTHANS LEENDE

Of u nu een proefrit wil maken, uw mogelijke, volgende Nissan wil ontdekken, een afspraak wil maken voor service op uw auto of gewoon met onze experts wil praten, Autobedrijf Roothans is u graag van dienst

Jac Scheepens Roothans Leende

SHOWROOM

De showroom van Autobedrijf Roothans Leende is ingericht met de nieuwste modellen van Nissan. Naast Nissan beschikken wij ook over een ruim assortiment occasions van diverse andere merken.

  • Dealer van merk: Nissan
  • Aftersales dealer van merk: Nissan
  • Verkoop nieuwe auto’s
  • Verkoop gebruikte auto’s

Voor meer informatie klik hier >>

 

Oscar van de Vijfeijke

 

Roel Scheepens Roothans Leende

ONDERDELENMAGAZIJN

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft Autobedrijf Roothans Leende een onderdelenmagazijn zodat de meest voorkomende onderdelen direct uit voorraad leverbaar zijn.


Werkplaats Autobedrijf Roothans Leende

 

Werkplaats
In de werkplaats kunt u terecht voor : APK, onderhoud en reparatie algemeen, onderhoud en reparatie airco en schadeherstel van zowel Nissan als ieder ander merk auto. Voor meer informatie klik hier >>

Administratie Roothans Leende