Nissan verlengde garantie

Het uitbreiden van de standaard Nissan garantie van 3 jaar/100.000 kilometer voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren.

TOTALE TRANSPARANTIE

Nissan Transparantie

De verlengde garantie van Nissan geeft u gemoedsrust na afloop van de fabrieksgarantie. Hiermee kunt u uzelf en uw auto beschermen tegen onvoorziene mechanische of elektrische storingskosten.  De algemene voorwaarden van Nissan zijn van toepassing, afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van het voertuig. Nissan Care Geselecteerde garantie wordt beheerd door Car Care Plan Limited onderschreven door Motors Insurance Company Limited (geregistreerd op Jubilee House, 5 Mid Point Business Park, Thornbury, West Yorkshire, BD3 7AG) en wordt geautoriseerd en gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority.

 

Nissan GarantieFLEXIBILITEIT

De uitgebreide voertuiggarantie wordt geleverd in een groot aantal combinaties van tijd en kilometerstanden. U kunt het contract voor de Nissan verlengde garantie afsluiten op elk gewenst moment vóór het einde van de standaard fabrieksgarantie. Bovendien kunt u desgewenst ook aan een bestaande verlengde garantie nog tijd/kilometers toevoegen. Vraag uw Nissan-dealer Roothans Leende om meer informatie.

KWALITEIT

Als u de verlengde garantie van Nissan kiest, bent u ervan verzekerd dat in geval van reparatie alleen echte onderdelen van Nissan gebruikt zullen worden, en dat speciaal door Nissan opgeleide technici uw auto de zorg zullen geven die hij verdient.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Het Nissan contract is gekoppeld aan het voertuig, dus het is overdraagbaar. Als u besluit om uw Nissan te verkopen, zal de volgende gelukkige eigenaar van dezelfde gemoedsrust kunnen profiteren.

Nissan Pechhulp

GEMOEDSRUST

Bij pech of ongeval profiteert u van 24/7 Nissan Assistance, die beschikbaar is in 40 Europese landen.