De toekomst van Nissan Intelligent Mobility 2 augustus 2018

Stelt u zich voor dat u door het leven gaat met meer opwinding, vertrouwen en verbondenheid met de wereld om u heen. Nissan Intelligent Mobility omvat de drie belangrijkste kernbegrippen van innovatie: Nissan Intelligent Driving, Nissan Intelligent Power en Nissan Intelligent Integration. Van voertuigen die u afzetten op uw eindbestemming, zichzelf inparkeren tot aan elektrische auto’s waarvan de batterij tijdens het rijden op de snelweg wordt opgeladen: het is allemaal onderdeel van de nabije toekomst. En deze toekomst krijgt al vorm in de Nissan waarin u vandaag de dag rijdt.

Nissan Intelligent Driving

U zult snel kunnen genieten van stressvrije autoritten waar u alleen nog maar plezier aan beleefd. De auto zal u oppikken, u navigeren door druk verkeer en zelf een parkeerplek vinden. De auto zal zelfs kunnen communiceren met andere auto’s en voetgangers, maar met een druk op de knop krijgt u probleemloos de controle over het stuur terug. Nissan test vandaag de dag geavanceerd autonoom rijden op de openbare weg, wat betekent dat deze revolutionaire rijervaring binnen handbereik is.

Technologieën

Activeer ProPILOT en uw auto zal automatisch uw voorligger volgen op een vooraf ingestelde afstand. Dit terwijl de auto netjes in het midden van de rijstrook blijft, zelfs in een flauwe bocht. ProPILOT houdt de verkeersstroom in de gaten en kan de auto zelfs laten afremmen, om vervolgens weer met het verkeer mee te rijden op de juiste snelheid.

HomeNieuwsDe toekomst van Nissan Intelligent Mobility