Nieuwe Nissan Qashqai 22 juni 2021

In 2007 vond Nissan de crossover uit met de QASHQAI, compact als een hatchback en daarnaast functioneel als een SUV. En nu is de Nissan QASHQAI volledig vernieuwd. Ondanks zijn stoere uiterlijk, heldere ledverlichting, indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen en aerodynamische lijnen oogt deze crossover toch compact. Hiermee introduceert Nissan een nieuwe visie op de Nissan QASHQAI.

Ervaar een unieke rijsensatie dankzij een van de twee nieuwe aandrijvingen. De nieuwe Mild-Hybrid-aandrijving van de Nissan QASHQAI vergroot de efficiëntie. QASHQAI e-POWER combineert EV-technologie met het vertrouwde gemak van een benzinemotor en zorgt voor een directe acceleratie, ongeëvenaarde souplesse en de ongelooflijke stilte van een elektrische auto.

Met connectiviteit ligt de hele wereld binnen handbereik – of binnen stembereik. Geavanceerde smartphone connectiviteit en draadloos opladen maken alles makkelijker.

De gloednieuwe QASHQAI is een nieuwe versie van een hybride SUV met nieuwe technologieën, afmetingen en designs. Bekijk de technologieën van de Nissan QASHQAI in detail en vind de uitvoering die precies bij u past.
HomeNieuwsNieuwe Nissan Qashqai